Qui som

La nostra història és una historia d’orgull i dedicació.

Qui som

Areté és una marca amb una llarga experiència generacional en el món de l’oli d’oliva

Oli Areté
Finques

Qui som

Curosa selecció a les nostres finques

Des de les nostres pròpies finques fins a la sel·lecció de cada oliva, cada pas és realitzat amb la màxima cura possible i combinant tant el respecte pel treball tradicional com les tècniques modernes més avançades.

+ 0

Anys d'experiència

+ 0

hectàrees pròpies

0

Varietats d'olives

0

Tipus d'oli

Som oli

Seguim els principis de l'agricultura regenerativa

Oli Areté

Per què triar-nos

Els nostres clients ens trien per:

L’excel·lència d’Areté

Descobreix l'excel·lència d'Areté

Areté és el resultat de l’excel·lència en cada etapa del procés. Les olives que utilitzem provenen de finques sel·leccionades, on el clima mediterrani i el sòl fèrtil donen lloc a un fruit amb un gust únic. Cada oliva és collida a mà amb cura i transportada ràpidament a l’almàssera per mantenir la seva qualitat intacta.

El procés d’extracció de l’oli és realitzat amb les tècniques més avançades per garantir un oli de màxima qualitat. Les olives són premsades en fred per preservar tots els seus nutrients i aromes. El resultat és un OOVE de primera categoria, amb un color verd intens, un aroma fresc i un gust equilibrat.

Quan tastis l’oli Areté descobriràs un perfil organolèptic excepcional. Les notes de tast revelen un gust intens i afruitat, amb tocs d’herbes mediterrànies i una lleugera amargor i picantor característiques.

Per gaudir plenament de l’oli Areté recomanem conservar-lo en un lloc fresc i sec, protegit de la llum i la calor.

Oli Areté